Personeel

Bij onze stichting werken ruim 140 mensen. De meesten zijn werkzaam als groepsleerkracht op één van onze tien scholen. Daarnaast zijn er ook directeuren, vakleerkrachten, leerkrachten in opleiding (LIO), onderwijsassistenten en onderwijsondersteunende personeelsleden in dienst.


Deze tien scholen vindt u in Ankum, Dalfsen, Emmen, Lemele, Lemelerveld, Ommen, Oudleusen, Stegeren en Witharen en samen tellen ze op dit moment (peildatum 1 oktober 2019) 1266 leerlingen.

Invallers

Invallers gevraagd.

Wij hebben altijd behoefte aan goede invallers, ook wanneer u maar af en toe of een deel van de week wilt werken bent u welkom.
Bij Floreant werken we alleen met invallers die zijn ingeschreven bij SLIM Personeelsbemiddeling, een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor vervangers in het basisonderwijs.

Momenteel nemen meer dan 500 scholen deel aan een samenwerking met SLIM Personeelsbemiddeling. Onze invalpool bevat 2000 invallers die door heel Noord- en Midden-Nederland ingezet kunnen worden bij verschillende basisscholen.
Uiteraard kunt u, als er vacatures zijn, zelf aangeven of en waar u wilt werken.

Meer informatie: www.slim-online.nl

 

Dowload hier Teamviewer QuickSupport van Floreant

Copyright © 2020 Stichting Floreant - Christelijk Primair Onderwijs Vechtdal.
Alle rechten voorbehouden. Ontwerp Jeroen Westera