Missie

De missie van Floreant luidt:

Onze scholen zijn een liefdevolle en veilige leer- en leefomgeving, waar we ons vanuit een christelijke identiteit, richten op de optimale ontwikkeling en ontplooiing van de aan ons toevertrouwde kinderen.

Visie

De visie van Floreant is:

  • De scholen van Floreant willen goed onderwijs geven dat recht doet aan de verschillen tussen kinderen. Goed onderwijs houdt niet alleen rekening met de verschillen tussen kinderen, maar neemt deze verschillen tussen kinderen als uitgangspunt voor het didactisch en pedagogische handelen van de leerkracht. Zo willen de scholen van Floreant een veilige plek zijn voor kinderen waar ze zich optimaal kunnen ontplooien.
  • De scholen van Floreant willen elkaar naar een hoger plan tillen. De gezamenlijke inspanning moet leiden tot het adagium “morgen doen we het beter dan vandaag”.
  • Floreant wil directeuren, intern begeleiders en leerkrachten van verschillende bouwen van de scholen van Floreant in lerende netwerken laten samenwerken. Zo creëren wij een synergie die de ontwikkeling van de scholen bevordert.
  • Floreant wil een aantrekkelijke werkgever zijn en een lonkend perspectief voor nieuwe leerkrachten. Je wilt er bij horen!
  • Floreant wil een organisatie zijn die gedreven is door gedeelde waarden. Deze waarden zijn christelijk, betrouwbaar en betrokken.
  • Floreant biedt de scholen ruimte voor het handhaven van de eigen identiteit binnen de kaders van de stichting.

Voor een vraag met betrekking tot privacy kunt u ons bereiken op het adres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Teamviewer Quicksupport   teamviewer 32x32

Copyright © 2023 Stichting Floreant - Christelijk Primair Onderwijs Vechtdal.
Alle rechten voorbehouden. Ontwerp Jeroen Westera